Loading

TESTIMONI 9 JULAI 2019

Assalamualaikum pada rakan-rakan semua, saya ingin berkongsi testimoni dari saya untuk rakan-rakan menjana wang santai-santai di Takaful Profit samada PASIF @ AKTIF.
Pilihan di tangan anda.

Saya sudah join 2 bulan 16 hari di Takaful Profit dan sudah terima pendapatan RM7217.00
Saya bersyukur sebab dipertemukan dengan platform Ini. Bagi saya yang paling best sangat-sangat !!!! Withdraw Pantas, Web Yang Lengkap Dan Mudah Difahami.

Pada rakan-rakan jangan lepaskan peluang ini Bosku!!!

Whatsap Saya : Melvin95
No Tel : 017-6765273
KUALA LUMPUR

TESTIMONI 13 JUN 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera pd rakan² semua.
Perkongsian dari sy utk rakan² jana wang santai² di Takaful Profit samada PASIF @ AKTIF.
Pilihan ditangan anda.

Saya sudah join sebulan 7 hari di Takaful Profit santai² dan sudah terima pendapatan RM20,909.00.
Saya bersyukur sbb dipertemukan dgn platform ini, bagi sy yg pling best sgt3
withdraw pantas, web yg lengkap dn mudah utk difahami 👍

Pd rakan2 jangan lepaskan pluang ini.
Masa usah disia2kan tanpa gji ke 2 anda👍

Whatsapp Saya: ProfitMawar
No.Tel: +6010 8105901
Johor Baru

TESTIMONI 22 MAY 2019

Asalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Dalam masa 27 hari sahaja saya sudah peroleh pendapatan di Takaful Profitsebanyak RM5,828.00. Paling bes PO cepat dan pantas. Platform lain tidak sehebat Takaful Profit. Takaful Profit memang yang terbaik setakat ini. Rugi tak join, jom sertai Group saya ‘LanJb’ sekarang 👌😊

LanJB
No.Tel: 017-7937462 🚀
Senai, Johor

TESTIMONI 25 APRIL 2019

PROGRAM JANA PENDAPATAN YANG TERBAIK
Saya menyertai biz TP sejak sbulan yang lepas. Melihat kepada potensi bonus yang ditawarkan dan juga masa withdraw yang pantas membuat kan saya terus berusaha utk me jalankan biz ini.
Sistem bonus yg amat unik ini amat sesuai bagi mereka2 yang memahami konsep perniagaan TP seterusnya me jana pendapatan kedua anda

Teruskan usaha murni pihak pengurusan TP.
Semoga TP terus maju

Mytakaful663
www.wasap.my/601112647052
Rakanniaga anda

TESTIMONI 8 APRIL 2019

Assalamualaikum admin, saya nak share testimoni boleh? Kalau tak keberatan boleh share kat laman web. Saya nk tulis panjang2 pun tak reti, apa yg sy boleh tulis, saya seronok selepas join TAKAFUL PROFIT.. walaupun tak besar pulangan harian tapi maintain konsisten. Alhamdulillah akaun saya tak pernah banyak macam ni. Paling banyak pun 5k tu pun ayah bagi untuk beli moto. Sekarang ni saya boleh bg kat ayah saya plak duit belanja. Thank You so much takaful profit.

Fakhrul
Umur saya 24
Negeri sembilan

TESTIMONI 01 APRIL 2019

Alhamdulillah withdraw tak sampai beberapa jam dah landing dalam akaun…laju servis TP ni…macam ni la kite nak…senang dan cepat 👏🏻👏🏻👏🏻

Adin Putra – 29
Selayang, Selangor.

TESTIMONI 8 MAC 2019

Tak pernah lagi simpanan cecah banyak ni. 3 bulan dah dengan Takaful Profit. Alhamdulillah, terima kasih Takaful Profit.

Pn.Umairah – 27
Melaka

TESTIMONI 21 FEBUARI 2019

Lebih kurang 3 tahun lepas saya trade sendiri dalam forex, jangan kate untung, modal pun tak dapat balik. Kali ni cuba nasib dengan TP, Alhamdulillah servis memang satisfied, dari awal join sampai sekarang payment tak pernah sangkut. Slow-slow simpanan bertambah.. terbaik takaful profit 👍 👍

En.Ismail – 42
Kuala Rompin, Pahang.
Whatsapp: 0173230899

18 FEBUARI 2019

Alhamdulillah, service TP memang paling WIN WIN setakat ni… Senang nak join..senang nak withdraw…hari-hari income masuk…. member-member pulak pantang ajak confirm join… ape tak nye modal RM100 je bossku…nak income besar join besar…nak income suam-suam amik pakej yang suam-suam… ni minggu lepas sorang join RM100k terus..on the spot dapat komisen RM8k.. hahaha…tq TP…tq Bossku…

Khalid Yusoff – 32
Rawang, Selangor

12 FEBUARI 2019

Malam tadi try withdraw…hari ni tengahari check duit dah clear dalam akaun bank.
Memang 💯 recommended service TP ni 👍
Service laju >>support laju >> income pun laju 👍👍

En.Mohd Iqbal – 40
Subang, Selangor

08 FEBUARI 2019

Alhamdulillah…makin hari makin bertambah simpanan..t.kasih banyak yang perkenalkan saya dengan servis ni…kita sama-sama buat duit tahun ni…apa yang boleh saya kongsi pengalaman saya pasal TP ni cuma 2 patah perkataan je… MUDAH DAN CEPAT.
Jom ramai-ramai kita meroket dengan takaful profit 🚀🚀🚀

En.Azian Putra- 35
Kuala Lumpur

19 JANUARI 2019

Bende memang normal orang kate macam-macam..tapi bile dah dapat baru tau… kpd semua downline dan follower yang join under sy…teruskan usaha…Insyallah dengan TP kite boleh terus maju. Kepada admin dan team support…kami group dari Melaka nak ucapkan ribuan terima kasih kerana menyediakan platform buat duit ni untuk kami. 👍👍👍

Roseliena Wati – 44
Melaka

18 JANUARI 2019

RM30k++ dalam 2 bulan..ok la…sape nak bagi kan??
Sebelum ni saye pernah jugak la trade sendiri dalam Forex..duit perabis macam tu je… ini kali nk cover balik duit rugi..Insyallah 
👍👍

Idzwan Khairy – 35
Putra Jaya.

16 JANUARI 2019

ok laa…join RM100 je haritu…ni dah 2 kali withdraw…bukan takat da balik modal dah ni.. hahaha..terbaik takaful profit 🙏😁🙏

Ayu – 30
Serdang, Selangor.

11 JANUARI 2019

Alhamdulillah…dah 3 minggu dengan servis takaful profit… sebelum ni ade jugak join-join program lain tapi takde yg jenis senang macam ni..duit straight terus masuk akaun bank.. sharp pulak tu..tak sampai 24jam dah clear dlm acc…memang terbaik 😎😎

Mujahid – 27
Kota Kinabalu, Sabah.

10 JANUARI 2019

Ok tuan duit dah masuk 👍👍
terima kasih banyak, servis pantas 👍👍

Azlan Mond Nor – 33
JB, Johor.

27 DISEMBER 2018

Untuk terus maju, kite harus sentiasa sabar dan bijak untuk memilih jalan keluar didalam dunia yang penuh dengan kesempitan ini. Abang nak ucapkan tahniah kepada founder dan team Forex TP kerana terus berusaha dalam menjayakan program ini.

Mohd Shafie Ismail  – 39
Johor Bharu

12 DISEMBER 2018

Semalam saje try withdraw…pagi ni dah clear dalam akaun.
Memang laju service TP ni 💪
InsyAllah esok nak start main besar sikit..baru padu income tiap hari 💪💪

Ayie Rt  – 35
Maran, Terengganu.

07 DISEMBER 2018

Seminggu punye income mengalahkan sebulan punye gaji  😆
Padu jugak service ni, takpayah nak moniter ape pun..join harini esok dah start dapat income.. memang cun 👍

Mohd Said Zahmuadin – 27
Puchong, Selangor

22 NOVEMBER 2018

Ok la..tak usik duit gaji bulan ni…cover duit dapur dengan komisen je..Alhamdulillah.. 👍👍👍👍

Ameer Fairus – 39
Kupang, Kedah

21 NOVEMBER 2018

Syukur Alhamdulillah. Tiap hari mendarat dalam akaun. Banyak tu tak la..modal besar belum ade lagi..main kecik-kecik dulu…tq admin TP

Syed Abil – 26
Kuantan, Pahang

17 NOVEMBER 2018

Terima kasih takaful profit, sy adalah antara joiner yang berpuas hati dengan service ni, sharp payment tiap hari, komisen konsisten…ramai kawan-kawan yg sy bawa masuk skali untuk join servis ni, memang terbaik.  🙂

Asraf MD Ali – 30
Subang, Selangor.

10 NOVEMBER 2018

Dah seminggu lebih dengan TP, smooth withdrawal.
Terima kasih TP, We wish all the best 👍

Mr.Albert – 46
Tawau, Sabah.

09 NOVEMBER 2018

Zaman sekarang kita perlukan backup income..kalau nak harap gaji tiap hujung bulan memang tak cukup…Alhamdulillah ade jugak servis trading macam ni…hari hari gaji 😄😄😄

Asmawi Mustafar – 33
Ampang, Selangor.

03 NOVEMBER 2018

Alhamdulillah, tiap hari ade je kawan-kawan yang nak join sekali. Hari-hari dapat income tetap melalui service trading… duit komisen pun bes. Tq TP  🙂 🙂 🙂

Zalina – 25
Cheras, Selangor.